sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Salaisia bindauksia

Otsikko kertoo kaiken mitä tarvitsee. :D
Varmasti ainakin joku on kuullut jossain vaiheessa sanaparren "Kizzyn tissit" ja tässä iltapäivällä Siegin kanssa mesessä jutustellessa tuli puheeksi crossplay ja bindaaminen sekä sen puute.. Joten tämän "innoittamana" päädyin ottamaan teille muutaman kuvan. Öisin on hyvä ottaa kuvia, kun silmät seisoo päässä ja on ommellut koko päivän jotain. Pahoittelut siitä. Mutta niihin kuviin.

Ne, joille Kizzyn tissit on tuntematon käsite, niin kuva kertonee tietämättömillekin mistä on kyse.

Jossei kuva kertonut vielä tarpeeksi, niin kuppikoko on 70I ja kaakaoni juon 2dl mukista.

Sitten se ehkä coneissa nähty Kizzy on varmaankin näyttänyt tältä:


And the magic is? Se, että rakennetaan kunnon binderi, joka tekee taikoja. 8D Tällä hetkellä käytössä kahdeksan korsettiluun binderihirviö, joka on kaikesta huolimatta mukava päällä. Pitäisi kyllä tehdä update-versio siitä, koska tuota pitäessä on huomannut virheitä hiukan sieltä ja täältä.

Lisäksi saatte myös random kuvat tästä yhdestä tilaustyötä, jonka kanssa olen menettänyt hermojani enemmän ja vähemmän, ja joitakin muutoksia täytyy vielä tehdä.. :D Olkaat hyvät~Ps. Vessan likainen peili on rakkautta. <3

13 kommenttia:

 1. Itse suuren rintamuksen omaavana en ole kuin kerran huvikseni kokeillut crossausta ja jättänyt sen siihen kertaan, koska koin bindaamisen mahdottamaksi :'D Mutta tämähän avasi silmiäni hiukan, ehkä tuollaisella itseltäkin crossaus onnistuisi :'D (niin, olen melkein 180 cm pitkä, niin naishahmojen cossaus ryhmässä on melkein mahdotonta, jos haluaa pitää pituudet oikeina.. :S)

  VastaaPoista
 2. Kizzy kerro miksi... tämän nähtyäni haluaisin kokeilla cossausta? En ymmärrä.
  XD

  VastaaPoista
 3. @Kimmy: Itse kun tässä jo ömmm kuutisen vuotta on tätä meininkiä harrastanut, niin sitä on tullut kokeiltua yhtä sun toista bindaus-viritelmää ja tämä nykyinen vaan on ehdottomasti paras. :D Itsehän olen myöskin keskimääräistä suomalaisnaista pidempi, eli 172,5cm, ja yleensä aina saan ryhmissä tehtäväkseni ne pisimmät miehet, eikä se kyllä mitenkään päin onnistuisi tissien kanssa. :D Mutta ei muuta kuin ehdottomasti kokeilemaan! :3

  @H: Siksi, koska cosplay on <3. 8D Ei muuta kuin menoon mukaan~

  VastaaPoista
 4. ...Okei vau, toi näyttää jo tehokkaalta. Meikäläinen on jotain B kokoa enkä mäkään oo noin kivasti saanu varustusta piiloon millään näillä apaut 3 eri binderillä mitä omistan. Nyt joku kiva tuto pliis kehiin tosta hienoudesta niin laulan hoosiannaa <3 8D

  VastaaPoista
 5. @Mouru: Joo, tuossa tuli jo toisaaltakin pyyntöä jonkinmoisesta tutoriaalista, eli sellainen varmaan saattaa olla luvassa jossain vaiheessa. ;D

  VastaaPoista
 6. herranjumala XD mihin toi kaikki kama menee? onks sun pylly sit ihan hehtaari jos se meneeki sinne

  VastaaPoista
 7. @sargonnas: Sinne ne alle menee. :DDD Tosin jotain salaliittoteorioita oon kuullu, että mun tissit onkin kuulemma feikit ja laitan ne conien ajaksi aina kahvipurkkiin ja conin ollessa ohi, isken tissit takasin kiinni... Mutta tiedä tästä sitten... 8D Ainakaan mitään en tunnusta.

  VastaaPoista
 8. Ihana toi valkee huppari. Kattelin et haluun samanlaisen, mut se onkin uniikki :3

  VastaaPoista
 9. @Multiversum: Kiitos. :3 Tokihan tilaamalla voin tehdä lisääkin, mutta halpa kakku se ei siitä huolimati ole. :'D

  VastaaPoista
 10. Ehei mun vähäiset rahat riitä tollasiin hienouksiin ;D Pidä vaan uniikkina kappaleena, harvinaista herkkua nykymaailmassa tuo ainutlaatuisuus :)

  VastaaPoista
 11. Jos irrotat tissisi aina conien ajaksi kahvipurkkiin ja laitat sitten takaisin kiinni, niin viittisitkö tulla neuvomaan sen irrotuksen? Tai saanko lainata tissejäsi conin ajaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vaan ottaa kiinni ja pyöräyttää, niin kyllä se irtoaa! ;D

   Poista