sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Inaudible melodies

Heipä jälleen~
Koulu on syönyt ajan ja hermot, mutta sainpahan tässä tänään viimeisetkin asiat valmiiksi!
Saatte siis kollaasin mitä tässä on tullut tehtyä.

Työnanto siis oli tehdä viiden jakun mallisto jollekin tietylle vaatemerkille, itselle kohdalle osui Monki. Saatte siis kasan kuvia, ensimmäisenä ideatauluni, johon piti sisällyttää jokin taideteos sekä omia ideoita ja kyseessä olevan yrityksen tuotteita.


Tässäpä superhienot, köhköh, esityskuvat, jotka piirtelin puoliksi haukotellen puolessa tunnissa.


Ja sittenpä saatte mallistolakanan, eli läpyskän, jossa näkyy kaikki suunnittelemani mallit, värit ja kankaat. Päädyin tekemään tapauksen Dell.


Nurkissani pyöri yksi yksinäinen valkea kangas, joten päädyin käyttämään sen tähän hommaan, mutta valkea väri ei käy päinsä, joten ei muuta kuin värjäämään. No, eihän siitä mitään tullut, koska kangas on suurimmalta osalta tekokuitua, joten mitään tummaa ei voi kuvitella saavansa aikaan. Mutta pitihän sitä silti yrittää!

Ja tämähän siitä sitten tuli...

Ei sillä, tuo on ihan mahtava väri, mutta ei sovi mitenkään päin tällaiseen vaatekappaleeseen.. :'D Joten ei muuta kuin uusi värjäys!


Nyt se on paljon parempi, mutta kuten näkyy, tuo puuvillainen vyökappaleasia on täydellisen värinen, mutta mitä itse jakkuun tulee... :'D Mutta ihan hyvän värinen tämä on näinkin. Tosin en jaksanut silittää sitä nyt värjäämisen jälkeen, joten se on paikottain vähän ryppyinen. Älkööt siis välittäkö siitä.

Ajattelin viskata tämän mahdollisesti myyntiin, sillä teen näitä myöhemminkin uudelleen eri väreissä~ Mutta jos joku tahtoo mahdollisesti ostaa itselleen mukavan lämpöisen jakkuasian, niin heittäköön viestillä. \o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti