tiistai 4. joulukuuta 2012

Oh well, oh well

Hiphei jne.
Koulun kanssa on ollu järjetön kiire, sillä teen tässä yhtä asiakastyötä[edelleen se kirottu silkki-iltapuku, josta olen tainnut... muutamaan otteeseen mainita], sekä työharjoitteluna kahden eri puvustuksen tekemisen assarointia. Eli käytännössä teen kokoajan jotain, päivät venyy ja lopulta ei jaksakaan enää tehdä yhtään mitään. Ja sen kyllä huomaa kämpästäkin, koska on vähän päässyt tavarat leviämään omilta paikoiltan jokaiseen ilmansuuntaan täyttämään kaikki mahdolliset pinnat pöydistä tuoleihin ja lattiaan. Mutta päätin tänään, että käytän itsenäisyyspäivän siihen, että teen kunnon joulusiivouksen, että tänne kehtaa taas pyytää ihmisiä käymään.[etenkin, kun menin jo lupaamaan, että perjantaina on tyttöjen ilta, eli ilmeisesti luvassa pitkä shoppailureissu Ikanossa, valkkaria ja Heavy Rainin pelaamista loistavassa porukassa. <3]

True story. Maybe.
 Mutta deadlinet kouluhommissa on tässä parin viikon päästä, jonka jälkeen pääsee joululomalle ja tammikuussa alkaakin opinnäytetyön rakentaminen, josta tulee varsin mielenkiintoista ja hauskaa puuhaa. Ainakin itse ihan tohkeissani jo odotan - paitsi sitä opinnäytetyön kirjoittamista. Virallisten raporttien ja tekstien kirjoittaminen on aina ollut ainainen ongelma, mieluiten kirjoittaisin kaikkea lentoisaa ja tarinallista. Mutta ei sitten. :D Saa nähdä, mitä kokonaisuudesta lopulta tulee.

Mitä ensi vuoden cosplay-pukuihin tulee, niin... mistäs aloittaisin. :'D Pari kuukautta takaperin kasasin itselleni listan, että mitäs kaikkea pitäis tässä tehdä, tai pikemminkin, mitä kaikkea haluaisin tehdä. Tässä parin kuukauden aikana lista on kyllä jo kokenut muutosta - joukkoon on tullut lisää hahmoja ja lähtenyt muutamia. Saa nähdä, miltä lista tulee näyttämään, kun päästään tammikuulle asti.. Voi olla muutoksia luvassa taas.. :D Mutta ainakin ensi vuodelle on luvassa Black Lagoon -sarjan Roberta. Tarkoitus olisi rakentaa neiti valmiiksi Frostbiteen, mutta jos tapahtuukin jotain maata mullistavaa, eli joku toinen hahmo kirii edelle, niin Roberta valmistunee myöhemmin. Mutta jossain vaiheessa neiti kuitenkin tulee valmiiksi asti! Ehkä saisin jopa WIP-kuvia aikaiseksi, niin voisin tänne spämmäillä työvaiheita. Yleensä vain ompelen niin vauhdilla, etten ehdi juuri mietiskellä mitään valokuvaamisia ennen kuin vasta loppuvaihessa. Mutta toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato!

Ps. Hyvää itsenäisyyspäivää! [vaikkakin gifissä väärä maa, you get the point.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti