lauantai 21. tammikuuta 2012

Frostbite bitte bitte

"I'll eat it! 8D" Ginga Amaimonina. Photo by Sieg.

Jeepsistä. Johan siitä on kohta viikkko kulunut, kun Frostbitestä palasin takaisin Kuopioon.
Con meni jälleen työnteon merkeissä, yllättäen cosplay-puolella hommia tehdessä. :D En varmaan nykyään enää muita hommia teekään, kuin vain niitä. Mutta en valita! Se on mahtavinta hommaa mitä voi tehdä. <3
Näin yleismääräisesti kiitos conittajille ja kaikille hanimussuille, joita pitkästä aikaa taas conpaikalla näki. :3 <3

Con itsessään ei tuntunut jokseenkaan mitenkään ihmeelliseltä, se vain.. oli. Ei muutenkaan oikein con-fiilis iskenyt missään vaiheessa, kuten aiemmin on tupannut käymään. Taistelin itseasiassa koko viikon itseni kanssa jaksanko edes lähteä. :D Mutta kyllähän sitä sitten tuli kuitenkin lähdettyä, kun töihinkin olin itseni luvannut.
Pakkasin tavarat kasaan itseasiassa vasta perjantaiaamuna ja ajelin itseni puolenpäivän jälkeen Jyväskylään, josta hyppäsin joskus illalla Elffin ja Myrthan kyytiin. Automatka oli jälleen varsin hulpea, kuten arvata saattaa. Jämsä.
Tosin matka Kuopio-Jyväskylä välillä ei mennyt hyvin, koska 10km ajamisen jälkeen tajusin unohtaneeni Mephiston rintakorun kämpälle. Joten auto ympäri ja takaisin. Sitten jatkoin taas iloisesti matkaa ja 80km ajettuani tajusin, että jotain rintakoruakin tärkeämpää oli jäänyt kämpälle. Binderi. Woowoo. Siinä vaiheessa teki mieli lyödä pää rattiin. Mutta eipä se olisi mitään auttanut, eikä takaisin kääntyminenkään tuossa vaiheessa oikein houkutellut, joten täytyi pärjätä ilman. Onneksi sentään Krauttimussusellani oli kolme rullaa ideaalisiteitä, joten pöllin ne sitten matkaani, vaikka tiesin tulevani kuolemaan niiden kanssa, eivätkä ne edes toimisi niin hyvin kuin olisi tarve. Mutta niillä oli pakko mennä, muutakaan vaihtoehtoa ei ollu.

Asustelin hotellissa kera Yacin, Hiipian ja Nemotuksen ja vallan loistava porukka olikin! :D Ainakin tulin tyylillä ovesta sisään silloin ilta yhdentoista nurkilla, kun jäin heti oviaukkoon jumiin romujeni kanssa. 8D
Sitten joskus, kun päätettiin ruveta nukkumaan, Yacin kanssa totesimme, että jiihaa, varasängyistä puuttuu kokonaan lakanat ja pyyhkeet.. Onneksi Jönsse, Reggy ja Ered majoittuivat saman kerroksen toisessa päässä, niin kipitin sinne ja pummin heiltä ylimääräiseksi jääneen varasängyn lakanat ja pyyhkeen. Sittenpä rakensimme varsin romanttisen ja kauniin sängyn Yacin kanssa. :'D Varasängyt yhteen, alulakana peittämään mahdollisimman hyvin molemmat sängyt, tyynyliinallinen tyyny Yacille, oman tyynyn ympärille pyyhe, peitto poikittain keskelle sänkyä, jotta kummallakin on peittoa edes keskikropalla. Eli perjaatteessa sääret ja varpaat sai jäätyä. :D Mutta yllättävän hyvin siinä tuli nukuttua, eikä Yacikaan ryöstänyt peiton kuin kerran.

Lauantaina siirtyminen Sibeliustalolle alkoi omalta osaltani klo 8 ja olinkin paikalla aika hyvissä ajoin. :D Ehdin tehdä siis varsin viehättävät ja huolelliset Mephisto-meikit pukuhuoneessa, pukea loput vermeet ylle, syödä aamupalaa Greenroomissa ja mennä derppailemaan Metsähalliin.
Olin parannellut Mephistoa Traconin jälkeen vielä jonkin verran, mutta yhä edelleen silmäni näkevät siinä virheitä, jotka täytyy korjata ennen seuraavaa käyttökertaa. Eli kyllä, Mephisto tullaan näkemään vielä useasti.
Loppuillasta alkoi tulla pahaolo kiitos ideaalisiteiden ja verensokerin heittelyn, mutta kaikki päättyi kuitenkin hyvin ja yöunetkin oli yllättävän makoisat.

Jonkin sortin kuva Mephistosta. Kuva by Fia.

Sunnuntaille oli alunperin tarkoitus tehdä joku yksinkertainen cossi, mutta lopulta päädyin ratkaisuun "kaivan vaatehuoneesta jotain". Olin siis sunnuntaina punapäinen tissisihteeri. Ja naureskelin ihmisille. Ai miksikö? Noh, ehkä siitä johtuen, ettei kukaan meinannut tunnistaa, että se punapää olin minä ja koska tissit. 8D <3 Hiukan omaa hauskaa on pakko pitää aina välillä~


Sihteeri, Frosti-chan, Fia ja Myrthan peukalo. 8D Kuva by Fia.

Sunnuntain automatka sujui muikeasti ja jokseenkin hektisissä tunnelmissa, kun kaikilla kolmella oli vähän herpderp-fiilikset, joten kaikelle piti nauraa. :D Mutta ens kerralla Myrthalle pitää varmaan näyttää Jämsä..
Jotta Jämsä avautuisi asiasta tietämättömille ihmisille, niin viime kesän desureissun kotiinpaluu oli varsin koominen Jämsän osalta, josta mahdollisesti kerron myöhemmin joskus. :D Hyvin hilpeä paikka, ainakin tietyn pizzerian osalta ja tietyssä seurassa..

Ja mitäpäs muuta tässä sepostaisi. Frostista ei nyt ole sinänsä oikein sanottavana juuta eikä jaata sen kummemmin, koska se vain oli ja meni. :'D
Mutta muita asioita löpistäkseni, kouluasioita vaikka sivutakseni, niin sain kesäksi työharjoittelupaikan Kuopion uudelta kesäteatterilla ja näytelmän sisältö kuulostaa niin maukkaalta, että ratkean ehkä liitoksistani. Uhuhuhu. <3 Siitä ei tosin aiheena saa puhua vielä, koska se ei ole julkista tietoa, mutta sen voin sanoa, ettei ainakaan tekeminen lopu kesken!

Aijoo, ja uusia cossi-ideoitakin on tullut aivan laittoman paljon. Harvinaista kyllä, suurinosa näistä on kaikkea muuta kuin animeen tai mangaan liittyviä.. :D Länsimaista animaatiota ja sarjakuvaa lähestulkoon suurin osa ideoista.. Luvassa siis ainakin yksi prinsessamekko ja pari vanhempaa täti-ihmistä.. ;D
Lisää kertonen niistä jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä ne pysykööt vielä salassa. Onpahan jotain odotettavaa. Ainakin jollakulla. :D

Ps. Tein sen itsekin: http://worldcosplay.net/member/kizzy/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti